Dilluns a Divendres: 10h a 14h i 16h a 20h 

             Dissabtes: 10h a 14h 

  Carrer d'Oviedo, 20

         Sant Boi de Llobregat 08830

93 661 49 68

 

cvdeltaweb@gmail.com

clínica veterinaria delta 

A Clínica Veterinaria Delta portem més de tres dècades treballant a servei dels animals. En tot aquest temps ens hem convertit no només en una clínica veterinària de referència a la localitat, sinó també en la de confiança per a molts clients que ens confien la salut de la seva mascota perquè saben que aquí els oferirem els millors serveis que trobaràs a  Sant Boi de Llobregat.

 

Passem consulta de dilluns a divendres, per la qual cosa ens pots portar a la teva mascota sempre que ho consideris oportú. Aquí trobaràs un equip de veterinaris professionals i amb molta experiència. Tots ells compten amb els coneixements necessaris per oferir una bona atenció mèdica.

Un dels aspectes que ens diferencien d'altres centres és que prestem uns serveis moderns i molt complets. La idea és poder oferir una atenció no només personalitzada, sinó també amb tot allò necessari. Això, alhora, ens permet treballar sense la necessitat d'haver de dependre d'altres clíniques veterinàries . A les nostres instal·lacions disposem de tot allò necessari com, per exemple, màquines modernes que ens permeten arribar a un diagnòstic més ràpid.

El teu animal té cap problema? No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i a explicar-nos com el podem ajudar. Us esperem.

horari

Dilluns a Divendres:

10:00h a 14:00h i 16:00 a 20:00

Dissabtes:

10:00h a 14:00h 

Delvet pla

Plans de salut adaptats a la seva edat, espècie i necessitats.

VETSELECTION BOTIGA ONLINE

VetSelection

Aconsegueix descomptes en la teva comanda

la teva mascota estarà a les millors mans 

© 2022 ESTER VIGATÁ MINGUET Tots els drets reservats
Produït per BeeDIGITAL